Kezdeti lépések


Az alábbi oldalon lépésről-lépésre elolvashatod mit kell tenned ahhoz, hogy csatlakozhass hozzánk.

Tájékoztató, hogy könnyebben menjen a telefonszámlád csökkentése.


Partnerünkként Te is bruttó 6 Ft-os percdíjért telefonálhatsz hűségidő nélkül. Most biztos az érdekel, hogy hogyan?

FIGYELEM! Ha bármely mobil szolgáltatónál legalább 90 napja aktív előfizetéssel* rendelkezel, és a telefonszámod szeretnéd hozzánk áthordozni, úgy MOST ezt INGYENESEN megteheted. Amennyiben megfelelsz az akció feltételeinek, úgy a leadott kártyahordozás esetén elengedjük az egyszeri 5000 Ft-os adminisztrációs díjat. Így az átállás Neked teljesen INGYENES! Vodafone vagy Telenor kártyák számhordozása esetén csak a postaköltség fizetendő.

* A szolgáltató az előfizetéseket leellenőrzi, és ha azokkal kapcsolatban bármilyen visszaélést tapasztal, jogosult a lehetőséget megtagadni és adminisztrációs díjat kérni. Szolgáltató fenntartja a jogot a behordozás elutasítására. Amennyiben 5-nél több behordozást szeretnél kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, majd kitöltened az adataidat, és megfizetni az egyszeri 5000 Ft-os adminisztrációs díjat. A befizetést megteheted itt az oldalunkon bankkártyával, PayPal-lal, vagy személyesen az irodánkban, de akár utalhatsz is, továbbá bármely MagNet vagy K&H fiókban is befizethetsz készpénzben a cégünk számlájára.
Ha a pénz megérkezett hozzánk, rendszerünk automatikusan küld Neked egy értesítő email-t. Ezután jelentkezz be az oldalon az általad megadott email és jelszó kombinációval, majd kattints az Árak oldalra és a Kártya igénylés gomb megnyomása után válaszd ki a Neked megfelelő új hívószámodat, vagy küldd el nekünk azt a hívószámot és annak adatait, amit hordozni szeretnél.

Amit kapsz...

Mindent el tudsz intézni azonnal az oldalunkon online, ha rendelkezel Bankkártyával vagy PayPal-lal. Utalás vagy banki befizetés esetén számolj hozzá 1-2 napot az ügyintézéshez.

Akár 5 perc alatt végezhetsz is az új SIM kártya rendeléseddel és már másnap kezedben lehet az új SIM kártyád. Amennyiben meg akarod tartani régi számodat, hordozásodat online is el tudod indítani, de ebben az esetben az átállásod hozzánk minimum 72 órát vesz igénybe. Ha nem akarsz várni, ajánljuk figyelmedbe az azonnal rendelkezésedre álló új számainkat.

Amennyiben nem rendelkezel online fizetési lehetőséggel, és utalást vagy banki befizetést sem tudsz megoldani, úgy irodánkban azonnali ügyintézést biztosítunk. Új hívószámot azonnal adunk, Domino beváltás aznap vagy 1 napon belül megoldható, számhordozásodat akár 3 munkanapon belül elintézzük, ha vidéki vagy 1 napon belül postázzuk új kártyádat. Egy percig sem maradsz a telefonszámod nélkül. A lényeg, hogy ne legyen hűséged egyik szolgáltatónál sem. BAR listát nem nézünk. Tartozhatsz fűnek, fának, bokornak, csak nekünk nem. :-) Hűségidő nálunk nincs.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy bármely más szolgáltatótól származó előfizetéses vagy feltöltős kártya esetén nem számítunk fel áthordozási költséget, továbbá a hozzánk történő behordozás is díjtalan.
Felhívjuk figyelmed, hogy meglévő feltöltős kártyádat nem kell átváltanod előfizetésesbe a hozzánk való behordozáshoz.

A továbbiakról...

A havi 3000 Ft alapdíjad a következőket tartalmazza: bármely belföldi hívásirányban indított hívást ~216 perc erejéig, minden további belföldi hívást bruttó 6 Ft/perc-ért indíthatsz másodperc alapon számlázva, 50 db ingyenes sms-t és 500 MB Mobilnet szolgáltatást, valamint a rendszeren belül korlátlan ingyenes hívást egymás közt. Vannak még más csomagjaink is, azokról itt olvashatsz. Igen, van korlátlan csomag is, amely bruttó 8000 Ft-ba kerül és tartalmaz 7 GB Mobilnetet!

Van még EU korlátlan csomag is, amely ugyan úgy 7 GB EU Mobilnetet tartalmaz, és csak 11000 Ft bruttóban. Belföldi és EU adat csomagok 500 MB-tól 70 GB-ig.

Ügyfeleinknek országos LTE hálózatot biztosítunk, és ha az adatcsomagod elfogy, akkor is csak lassítjuk a sebességedet.

Díjcsomag hűség sincs nálunk, ami azt jelenti, hogy havonta egyszer ingyenesen válthatsz díjcsomagot kisebb vagy nagyobb irányba.

Amit tőlünk ne várj...

Mellébeszélést, rejtett költségeket és felesleges marketing körítést. Ha úgy gondolod, hogy nem ér meg ennyit, hogy kevesebb mint negyedére csökkentsd a telefonszámládat, akkor vagy már most 6 Ft-os percdíjért beszélsz, vagy más fizeti a számládat. :-)

Szerintünk minden kérdésedre megtalálod a választ a GYIK-ban, de ha mégsem, akkor csörgess meg minket, vagy ha padlón van az egyenleged, akkor kérj visszahívást sms-ben! Nem kell stresszelni ha nem érsz el minket azonnal, mindenkit visszahívunk! Telefonszámunk: +3614452044

Írhatsz email-t, arra is válaszolunk.

Amennyiben nem leszel partnerünk, nem kell tenned semmit, regisztrációd 5 nap után automatikusan inaktiválódik.

Reméljük hamarosan csapatunkban üdvözölhetünk!

Üdvözlettel:

6forint.hu